Så här tycker några av våra kunder!

“Ett av de bästa hantverksföretag vi haft att göra med. De är tydliga, lyssnar på kunden, levererar i tid med rätt kvalitet och har jättetrevliga medarbetare.  Vårt nyrenoverade badrum blev mycket bättre än vad vi hade tänkt oss och därför får PebaLantto 10 poäng på en skala från 1 – 10. Flera av våra vänner har också anlitat dem efter våra rekommendationer och alla är helnöjda.”

“Vårt badrum renoverades och det blev mycket bättre än vad vi hade beställt. PebaLantto gav bra råd och tips och lyssnade på vad vi ville. Personalen är mycket kompetenta och trevliga och hörde alltid av sig om de var försenade.  Dessutom var det alltid undanplockat när de var färdiga för dagen.
Vi är jättenöjda!”

“Vi fick en vattenskada och mögel i vårt hus så vi kontaktade PebaLantto som rev ner hall, badrum och kök och byggde upp allt på nytt.
Vi har bara positivt att säga om företaget och deras medarbetare. De håller alltid tiden och det är viktigt för oss som kunder. Flera personer i vårt område har också anlitat dem och är jättenöjda.  Vi kan verkligen rekommendera PebaLantto.”

“Vi fick tips om PebaLantto från vår bostadsrättsförening när vi skulle renovera kök och badrum. Förutom att all kompetens finns i företaget är de också prisvärda, trevliga att ha att göra med och kommer med många bra förslag på lösningar. Vi är nöjda och kan tänka oss att anlita PebaLantto igen. Bara vid ett tillfälle blev det inte lyckat. PebaLantto hade för tillfället ingen tillgänglig personal utan anlitade ett annat företag för ommålning av våra fönster. De höll tyvärr inte samma kvalité.”

“Vi har anlitat PebaLantto vid tre olika tillfällen och fått hjälp med bl.a. renovering av vardagsrum, sovrum, badrum, nya golv och garderober.  Det har fungerat perfekt och allt har stämt med tider, offert och fakturor. Vi är mycket positiva!”

“Jag har precis haft besök och visat vårt fina kök som PebaLantto byggt om.  Allt har fungerat jättebra från början till slut. Duktiga hantverkare som känns väldigt personliga, de jobbar snabbt och dessutom är de verkligen prisvärda.  Renoveringen var räknad på 10 dagar men tog bara 8. Vi är hur nöjda som helst!”

“Vi fick badrummet renoverat från grunden av PebaLantto och är supernöjda.  Ett proffsigt företag med väldigt duktiga hantverkare.  Putte skötte all kontakt med oss och visste precis när hantverkarna skulle komma.  Vi tycker att allt blev så bra och har rekommenderat dem vidare till våra bekanta.”

“Vi fick hjälp med att göra möbler av en gammal nedsågad ek. Av plankorna byggde PebaLantto ett bord och en bänk. Det blev mycket bättre än vad vi hade förväntat oss och vi tänker be om hjälp med en bänk till. Vi är helnöjda och det kunde inte bli bättre!”

“PebaLantto är väldigt lätta att ha att göra med. De är serviceminded, håller alltid vad de lovat och är mycket måna om sina kunder.  Under arbetets gång ringde de och stämde av så att allt var ok utifrån vår överenskommelse. Vi är väldigt nöjda med vårt nyrenoverade kök och jag rekommenderade dem vidare till min mamma.  Hon beställde också ett nytt kök och rekommenderade i sin tur dem vidare till sina vänner.”